The best Side of gömme rezervuar

Wiki Article

Your browser isn’t supported any more. Update it to find the finest YouTube working experience and our most current characteristics. Learn more

This website is utilizing a stability services to protect itself from on-line assaults. The motion you only done brought on the security Option. There are several steps that would bring about this block like distributing a certain phrase or phrase, a SQL command or malformed info.

Sıklıkla arızalan gömme rezervuarların tamir hizmetini deneyimli ustalarımız ile yapıyoruz. Yaptığımız klozet tamirleri için 1 yıl parça garantisi veriyoruz.

Klozet Bağlantısı: Klozetin rezervuara düzgün bir şekilde bağlandığından emin olun. Contaların doğru yerleştirildiğinden ve bağlantıların sıkı olduğundan emin olun.

Onaylanmış markaların resmi satıcılarının satışa sunduğu, ilgili markanın ürünlerine “Yetkili Satıcı” rozeti verilir.

Vitra gömme rezervuar şamandıra suyu kesmiyor ya da su kaçırıyor ise en kısa sürede tamir etmeniz gerekmektedir. Aksi takdirde yüksek su faturaları ile karşılaşmanız olasıdır.

Hijyenik kullanım imkânı sunması da bu modellerin sağladığı avantajlardan biridir. VitrA’nın kolay monte edilebilen gömme rezervuar modelleri; evlerle birlikte hastane, otel gibi işletme ve kurumlarda kullanılabilir.

You could e mail the website owner to allow them to know you have been blocked. Please consist of Anything you were performing when this webpage arrived up and also the Cloudflare Ray ID uncovered at The underside of the webpage.

Panel Montajı: Kumanda panelini montaj kılavuzuna uygun şekilde monte edin. Panelin gömme rezervuar servisi doğru çalıştığından ve düzgün bir şekilde yerleştirildiğinden emin olun.

VitrA gömme rezervuar established modelleri 3 ve 6 litre kullanım ayarı ile çift kademeli kullanım imkânı sunar. VitrA deneyimi ve teknolojik birikimi ile etkin su tasarrufu imkânı sağlayan gömme rezervuar modelleri Avrupa Birliği normlarına uygun değerlere sahiptir. Söz konusu normları karşılayabilmesi için geliştirilen özel hazne yapısı ve iç takımları kişisel su tüketimi sınırlamasının yanı sıra çevreye saygılı olması bakımından da son derece gömme rezervuar servisi başarılıdır.

Ayrıca, İstanbul'da Avcılar ve Ataşehir'deki mağazalarının yanı sıra, three hundred'10 fazla aktif bayisiyle gömme rezervuar servisi Marmara bölgesinde en geniş marka yelpazesine gömme rezervuar sahip tedarik zinciri hizmeti sunuyor.

Geniş fiyat skalası ile klozet veya alaturka tuvaletler için kullanıma uygun olan modeller arasından seçiminizi yapabilirsiniz. Vitra markasına ait ürünleri tercih ederek uzun yıllar keyifle kullanabilirsiniz. Vitra rezervuar indirim fırsatlarından faydalanarak bütçenize katkı sağlamak için on line alışveriş sürecini tercih edebilirsiniz. Ayrıca alışveriş sürecinde Vitra rezervuar kullananlar tarafından yapılan yorumları okuyarak bilgi sahibi olabilirsiniz. Trendyol sayesinde kaliteli ve kullanışlı banyo ekipman aletlerine sahip olabilirsiniz.

Tesisatın ana girişine daire girişlerine veya gömme rezervuar Serel rezervuar ürünü soğBritish isles su girişine filtre takılması

Onaylanmış markaların resmi satıcılarının satışa sunduğu, ilgili markanın ürünlerine “Yetkili Satıcı” rozeti verilir.

Temizlik işlemi tamamlandıktan sonra rezervuarın güvenliğini sağlamak için kapağın kapatılması gerekiyor.

Report this wiki page